-Elämä on ihmeitä täynnä, sinä olet  yksi niistä-

 Näillä sanoilla voisin kuvailla tapaani kuvata ihmisiä.  Arvostan laatua, niin asiakaspalvelussa kuin työni lopputuloksessa.

Rakastan ihmisiä, eläimiä ja luontoa, tämä on juuri vahvuuteni valokuvaajana. Innostun aina uudelleen kun tapaan uuden ihmisen. Haluan ikuistaa sinut juuri parhaimmillasi ja toivomassasi miljöössä.

Olen Heidi Noponen valokuvaaja yrittäjä, visualisti

Valokuvaajan tutkinto 1998 oppisopimus (Rai-Kuva Hamina, Visuaaliviestinnän Instituutti VVI Tampere).

Visualistin tutkinto 2015 (Helsinki Design School).

Paola Suhosen Fashion film kurssi 2016 (Helsinki Design School) lyhytelokuvan teko ja editointi.

Perustin oman studion 2002 Kotkansaarelle, mutta liikun kuvaamaan myös muualle Suomeen tarpeen vaatiessa. Räätälöin juuri sinulle sopivan valokuvauspaketin aina odotusajan ihanista masukuvista koko suvun kattaviin perhepotretteihin – unohtamatta tietenkään lapsi-, ylioppilas- , rippi- ja hääkuvia!
Studiokuvauksen lisäksi toimin kentällä ja miljöössä. Saat kauniit ja näyttävät kuvat vaativissakin olosuhteissa: esim. Omassa kodissasi, hääjuhlan dokumentointi aamusta iltaan, ravintolatapahtumat.

Yrityksille: asiakaslehdet, katalogit, tapahtumien taltiointi, matrikkelikuvat henkilöstöstä jne. tai yritysten toimintaa kenttäolosuhteissa.

Teen myös markkinointivideoita ja fashion filmejä sekä visuaalista suunnittelua..

2024 avasimme pienen puodin Heidi & Sofia Photo Boutique yhdessä kollegani Sofia Virtasen kanssa Keskuskatu 25 osoitteeseen. Butiikistamme löydät lahjatavaraa, albumeita, kehyksiä ja otamme myös virallisia passikuvia sekä muotokuvauksia ja jatkossa suunnittelemiani vaatteita, tulossa myös elokuviin liittyvää tuotteistusta.

HINNASTO

   Hinnastosta pääset verkkokauppaani josta näet kuvauspakettien sisällön ja hinnat.

Huom! Kuvien ja vedosten toimitusaika on 2vko:a->, mikäli tarvitset kuvia nopeammalla aikataululla kiirelisän veloitus 85€